Verzorgingsproducten hond

Naast de behandelingen in de trimsalon kunt u bij Trimsalon L’amour de la Vie ook terecht voor natuurlijke vacht- en/of verzorgingsproducten om uw hond thuis tussen de trimbeurten door de verzorging te geven die de vacht nodig heeft. Hier vindt u een overzicht van onze producten welke verkrijgbaar zijn in onze trimsalon.


Trimsalon L’amour de la Vie, de specialist in het vak.

Verzorgingsproducten hond - Trimsalon Putten

Shampoo & Conditioner

Neutraliseer nare geurtjes bij uw hond met onze Hondenshampoo. De hondenshampoo is speciaal ontwikkeld om uw hond van tijd tot tijd een goede wasbeurt te geven. Neem een kijkje bij ons in de salon, wat er allemaal te verkrijgen is op het gebied van honden en katten shampoo.


Spoel de shampoo altijd grondig uit met lauwwarm water en wrijf de vacht zo droog mogelijk.

Hondenkammen - Trimsalon Putten

Kammen

Hondenkammen en hondenborstels zijn nodig om de vacht van uw hond in goede conditie te houden. Met kammen zorgt u ervoor dat u minder haren in huis heeft. Kom een kijkje nemen in onze salon, om te zien wat voor soorten en maten borstels wij verkopen!


Kom kijken welke borstels en kammen het beste passen bij de vacht van uw hond en/of kat.

Hondenriem - Trimsalon Putten

Honden riemen

Voor hondenriemen en hondenhalsbanden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten en maten op voorraad liggen. Kom eens langs in onze salon om te kijken of er wat voor uw hond tussen zit.


Kom kijken welke riemen en halsbanden het beste bij uw hond passen.